Twilight-vecka

Är du vampyrbiten? Har du läst eller är intresserad av Twilight-böckerna eller filmerna? I två omgångar i juli kommer Science Fiction Bokahandeln
ordna en Twilight-vecka för intresserade mellan 12 och 16 år. Vi diskuterar Stephenie Meyers böcker, pratar om vampyrer, samt skriver och spelar själva. Snart kommer ju filmen Eclipse på bio och vi har morgonöppet extra tidigt den 5 juni för att kunna släppa boken Bree Tanners andra liv, så ämnet är högaktuellt.

Tider
Måndag till torsdag 10.00-17.00
Fredag 16.00-21.00

Kostnad: 1499 kr (inkl lunch måndag till torsdag) per vecka/omgång.

När? Första tillfället infaller vecka 29 (19-23 juli). Andra tillfället blir i vecka 30 (26-30 juli). Anmäl dig till den omgång du helst vill vara med på, men håll gärna båda veckorna fria tills du är bokad och klar. Beroende på efterfrågan kan vi behöva stuva om en smula. Vi hör i sådana fall av oss i god tid.

Var? Gamla Stan i Stockholm. Vi kommer att vara på Mäster Olofsgården och på SF-Bokhandeln.

Kontakt: mejla [email protected] för intresseanmälan eller frågor, så får du svar direkt från projektledaren. Anna-Karin kan också nås på: 0706-142420. SF-Bokhandelns kontaktpersoner Maths Claesson och Linda Borgström kan nås på: 08-21 50 52.

Anmälan: genom en intresseanmälan till [email protected] senast den 24 juni reserverar du en tillsvidareplats. Bifoga namn, adress, mejl/telefon, personnummer och vilken vecka du främst är intresserad av. Vi skickar sedan en bekräftelse med kontouppgifter och datum. När du betalat är du färdigbokad och klar, redo för vampyrveckan!

Någon som är sugen? ^^

Alice


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0