Maggie Grace som Irina i BD :)

Maggie Grace har fått rollen som Irina i Denali - familjen i Breaking Dawn :)Jaa, men hon passar säkert bra :D


En grej :

EXCLUSIVE: Maggie Grace will play a new vampire threat to Kristin Stewart’s Bella in The Twilight Saga: Breaking Dawn. Grace, who played Liam Neeson’s in-distress daughter in Taken, will play the role of Irina in the final installments of the Stephenie Meyer novel, which director Bill Condon is directing in two separate films.

Irina is a member of the Denali coven, considered cousins to the Cullen clan as the only other “vegetarian” vampire group. When Irina blames the Cullens for the death of her lover, her actions set in motion a terrifying chain of events. The first of two pictures will be released by Summit Entertainment on November 18, 2011, followed by the finale on November 16, 2012. Melissa Rosenberg is writing both scripts, and Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Meyer are producing. Grace just completed the Dwayne Johnson-starrer Faster for CBS Pictures and re-teamed with Taken producer Luc Besson in Lockout, the outer space saga that stars Guy Pearce as a wrongly convicted man offered his freedom if he can rescue the president’s daughter (Grace) from an outer space prison taken over by violent inmates. Grace is also waiting to reprise in Taken 2. She is repped by UTA and Global Creative.


Renesmee ?

9-åriga Mackenzie Foy ska kanske få rollen som Renesmee Carlie Cullen. Edward och Bellas dotter, men det är inte bekräftat än, men skulle hon passa ? Vad tycker du ? 
Söt :)


Tova och Alice är med som moraliskt stöd så det är alltid jag (katja) som kommer fortätta med bloggen. Så jag tror inte ja´g behöver säga varje gång att det är jag som skriver .. men asså Alice kommer göra designer och Tova kommer antagligen inte göra nånting.. men alla blir länkade ändå för dom äger bloggen lika mycke osm jag, ville bara tala om det :D

Jaa, Katja :)

Vacker/Fin Video :

Såg den här jättefina videon :
Bronson Pelletier talking BD

Inte kunnat blogga på länge för det hade hänt något men nu är det bra igen.

Ett klipp när Bronson Pelletier (Jared) pratar om Breaking dawn :
Jaa, han är så söt xD

Ny design, vad tycker du ?Kristen

Bilder på Kristen on the set av hennes nya film ''On The Road'' :Banan xD

Och en cigarett i munnen ...

Katja


Julia Jones Alex Meraz Tinsel Korey

Dom sågs på en natt klubb (Vanity Nightclub i Los Angeles) den 4 september :Julia Jones Alex Meraz Tinsel Korey ..

Den bilden påminner väldigt mycke om den här .. :Ellerhur ? Fast Kristen på andra sidan och Dakota på Kristens .. men ganska lik xD

Asså på vissa bilder på Taylor så ser de ut som han säger ''I'm hot ..'', att det ser ut som han tänker de lixom och gör en ''I'm hot'' min lixom.. som på den här bilden .. ja tycker det :P

Aja ..

Har fått min eclipse kalender nu .. jag är lite besviken .. asså jag skulle vilja ha mer bilder från filmen. Min mer moon kalender är mycke finare tycker jag :(Fin framsida lixom ..


I oktober får Sam Uley en helt egen, okej, han har en stor roll men .... aa ..


Sen Emily (emelie?), jag har ingenting emot dom men ..Sen mar (den månaden jag fyller år) så är den här bilden ? Dom kunde ju ha tagit bara den bilden istället för att dom skulle få en helt egen !! Asså jag är besviken :( Men det är vad jag tycker .. :)Där är alla bilder :)Dagens Låt :

''With you in my head'' by Unkle feat The Black Angels. Den låten är med på Eclipse soundtrack :
Jag älskar den låten !!


Breaking Dawn !Ett ''meddelande'' från ''Twilight Britney Fan'' om BD :

The casting directors for “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I” are now casting the role of “Young Renesmee”. They are looking for a young girl who has some acting experience and is confident on a film set environment. This girl should have self-composure, good physical posture, and be very attentive, able to take direction well, and be quick to react. They also would prefer a girl with dance training.


Ingen av ''delarna'' kommer filmas i 3D, och Isla Esme scenerna kommer spelas in i Sydamerika. Det är berkeftat :)

Sen så gör dom uttagningar för vem som ska spela Renesmee, bl.a Ryan Robbins dotter har gjort uttagningen :)

Det var lite information om det ..


Vem bar den bäst ?

Lite bilder :Kristen !Båda :)KRISTEN !!!! Min favvo klänning :)

Finns fler men dom (ursekta) sket sig ! Så dom fick ni inte se >:(


Detta var min åsikt ..

Vem tycker du ?Eclipse Spel !

Det har kommit ut ett eclipse spel. Men jag hittade inga bra bilder :( Men det finns ju på svenska också ..På engelska där då men ändå :)

(ps. lyssnar på eclipse soundtrack nu hehe xD)

Behöver väl inte skriva vem det är ?


Min blogg ?

Tova och Alice skriver aldrig och jag var med dom i helgen och dom sa att dom va osäkra om vi skulle ha kvar bloggen, men jag sa ju att jag bloggar, men det är ju bara jag som skriver, men ska vi ha kvar den, för jag tycker det är roligt, men bara lite trött på den, eller att blogga lixom. Men jag vet inte. Så dom sa att jag kunde ha bloggen själv, men jag vet inte ..

Här är dagens eller kvällens klipp :
Förlåt men ett till, hitta bara ett klipp som va så gulligt :Så, men det var alla jag ville lägga upp :)


Kristen Stewart blev mobbad i skolan :(

Kristen Stewart, 20, är en av Hollywoods hetaste unga skådespelerskor, men när hon var yngre var hon inte den populäraste tjejen på skolgården. Inte alls. Klasskamraterna mobbade henne och hon kände att hon inte alls passade in.

Det var när de andra barnen upptäckte att hon hade spelat pojkflicka i filmen ”The Safety of Objects” från 2002 som trakasserierna började, berättar Kristen för Daily Telegraph.

Jag gick inte runt och pratade om att jag hade varit med i filmer, men så var det någon som såg en gammal film som jag varit med i, ”The Safety of Objects”, och insåg att den lille pojken i filmen hade vuxit upp och blivit tjej – nämligen jag. Då var det många som började säga saker som ”Hon är en riktig bitch” när de såg mig.

— Jag kunde inte relatera till barn i min egen ålder. De är elaka och ger dig ingen chans, fortsätter hon.

”Twilight”-stjärnan var borta från skolan mycket och blev underkänd i flera ämnen. När hon var 13 år hoppade hon av skolan. Hon pluggade vidare på distans och satsade resten av tiden på skådiskarriären, och det har hon aldrig inte ångrat.

— Jag var glad över att kunna hoppa av studierna, säger hon.

Att det är för tidigt i livet för en 13-åring att börja jobba håller hon inte alls med om.

— Jag kände att jag egentligen borde ha varit vuxen redan som 5-åring.

— Jag minns när jag fyllde 18 och alla undrade om jag kände mig mognare, men jag kände mig på samma sätt som jag alltid hade gjort. Jag balanserade jobb och skola och hjälpte min mamma. Jag har alltid haft mycket ansvar.


Ja tycker synd om Kristen .. :(

En bild som Tova ville se :Den ...Rob Dejta ett fan :P

Här är en video med en intrevju me Robert Pattinson, några dagar innnan eclipse premiären, och han säger att han skulle dejta fans "D

 

Jaa, han e så söt, älskar hans brittiska :D


Offical musik video

Här är musikvideon till ''Heavy in your arms'' med Florence and The Machines (stavning?) :)
Kanske blev liite stor men skit i de xD

Katja

Eclipse på DvD 3 december !!!

Eclipse kommer troligen komma ut på dvd den 3 december, asså jag vill att den ska komma ut tidigare, men den blir ju en perfrkt julklapp, eller en julklapp i förväg om man vill ha den tidigare xDSå kommer dom kanske se ut, men de e bra tycker jag att dom inte har samma poster på allting, men som sagt så är det inte säkert än ..

Jag längtar jättemycke tills den kommer ut !!! :)


GRATTIS BELLA !!!

Idag (13 september) fyller Bella år !! Isabella Swan, Grattis till dig önskar Tex Twilight !! <33En ganska ful och snabbgjord bild av mig (Katja ofc) men jag ville göra nånting till Bellas ära xDDen tänkte jag ta men ja tog den andra, den e mycke bättre lixom ..

Hur  många håller med mig om en ny design ?


Yngre AshleySå söööt !En annan jättesöt bild på Ashley :)

Hon e ju bara söööt xD


Pattinson på grabbresa !

Robert Pattinson har tagit en paus från jobbet och begett sig ut på bilsemester med grabbarna, rapporterar E! Online.

Den brittiska skådespelaren har setts åka genom Arizona och New Mexico, och han åt i söndags middag på restaurangen Galisteo Bistro i den sistnämnda delstaten.

— Han var väldigt artig, tyst, schysst och han kan sitt vin, säger en anställd på restaurangen.

Förra veckan sågs en numera skäggig Rob festa loss på klubben Soho i New York. Skådespelaren ska ha hållit låg profil under besöket och tillbringade kvällen med en öl i handen tillsammans med sina vänner.

Skäggig men lika gullig ändå :) <33


Kristen Stewart (Adventureland) dansar xD

Här e ett gammalt klipp på nä Kristen Stewart dansar lite xD Men de är lixom på Adventureland filmen, när hon va me i den, men kolla :


Ganska stor, ja vet men de blev så, hoppas de blev bra xD

Men den e ganska kul xD

Sen en bild som jag har gjort för nån månad sen kanskeAsså jag älskar den klänningen xD
Ja råkade sjriva fel och skrev adentureland men jag menade adventurelad ..

Jag ville bara lägga in den på tal om den filmen xD


Ashley och Miley Cyrus i Paris :)

Ashley Greene är i Paris i Frankrike och gör sin nya film ''LOL'' med Miley Cyrus. Bäda klädda i läderbyxor och raffigt smink, lite blöta blir dom antagligen oxå ..

Wow xD

Inspelningen av den nya filmen ”LOL: Laughing Out Loud” rullar vidare. Nu har Miley och kollegan Ashley Greene rest till Paris och under måndagen spelade de in vilda och våta scener på Pont Des Arts, Place de la Concorde och Notre de Paris.

Det råder inga tvivel om vem som spelar Mileys kärleksintresse i filmen. Den 17-åriga skådespelerskan hade flera intima scener med den unge britten Douglas Booth och givetvis ryktas det att skådisduon har något på gång även privat. Detta sedan ett fan skvallrat om att hon sett Miley ”klänga på Douglas” på en restaurang i Waterford i Michigan, som var inspelningsplatsen före avresan till Paris i förra veckan. I filmen medverkar även Adam Sevani, som också han har kopplats ihop med den nyblivna singelpinglan Miley.

Som Starlounge tidigare rapporterat har Miley en vågad roll i ”LOL”. Enligt uppgift spelar hon en rollfigur som både förlorar oskulden, röker marijuana, blir stupfull och hånglar med sina tjejkompisar.Stephenie Meyer om Breaking Dawn !

Stephenie Meyer har blivit frågad om Jacob kapitlen i BD filmen ..

När fansites haft möjlighet att chatta med Stephenie Meyer, en av de frågor som de diskuterade var Breaking Dawn och ångande scener. Här är lite av vad Steph hade att säga om filmen anpassning och vad vi kan förvänta oss från Jacob kapitlen.

Fråga: Så hur ser du det spelar i ditt sinne (filmversionen av Breaking Dawn)?

SM: Det är intressant. Jag tror att det kommer att bli mycket som boken från Bellas synvinkel. Så det ska bli vad hon ser på scenen och allt. Som faktiskt är mer som Forever Dawn, eftersom vi har Jakobs perspektiv. (Obs: Forever Dawn var Stephenie ursprungliga uppföljaren till Twilight, som hoppar fram i Bellas liv, med mer mogna teman. Några av Forever Dawn blev en lös utkast till Breaking Dawn.) Och jag tror inte att Jakob perspektiv kommer att bli nästan som uttalas i filmen. Ja, gjorde det mig lite ledsen. Jag tror att vi kommer att få några bra stunder. Men de känns som de måste hålla det Bella och Edward-centrerad ... .. så. Jag menar, jag ser det.

[Meghan?]: Han har en del bra grejer ändå. ("Han" som betyder Jacob)

SM: Ja, det har han. Han har några goda stunder. Det är okej killar. (Stephenie lugnar oroliga gruppen över Breaking Dawn bekymmer!)


Så sa hon .. ungifär, lite dålig översättnignen men för er som vill läsa den på engelska så´går de självklart oxå :

Engelska:

When the fansites had the opportunity to chat with Stephenie Meyer, one of the subjects they discussed was Breaking Dawn and the steamy scenes. Here is a bit of what Steph had to say about the film adaptation, and what we can expect from the Jacob chapters.

Q: So how do you see it playing out in your mind (the movie version of Breaking Dawn)?

SM: It’s interesting. I think it’ll be very like the book from Bella’s perspective. So it’ll be what SHE’S seeing of the scene and everything. Which is actually more like Forever Dawn, because we have Jacob’s perspective. (Note: Forever Dawn was Stephenie’s original sequel to Twilight, which skips ahead in Bella’s life, with more mature themes. Some of Forever Dawn became a loose outline for Breaking Dawn.) And I don’t think that the Jacob perspective will be nearly as pronounced in the movie. Yeah, it made me a little bit sad. I think we’re going to get some good moments. But they feel like they have to keep it Bella and Edward-centric…..so. I mean, I can see that.

[Meghan?]: He’s got some good stuff though. (“He” meaning Jacob)

SM: Yeah, he does. He has some good moments. It’s alright guys. (Stephenie soothes the anxious group over Breaking Dawn worries

Stephenie Meyer på Eclipse premiären i L.A .. :) 
Asså jag kollade alldeles nyss på bloggen och de blev nått fel me den engelska grejen men hoppas de inte gör nåt .. :)


Olika Bilder :)

Jag tänkte lägga upp lite olika bilder nu ..

Den Svenska Vampyr-filmen 'Låt den rätte komma in'' (''Let me in'') i engelsk film, postern :Häftig ..

Sen en bild på Kristen i The notebook :
Sen inge mer .. eller .. ska kolla om de va nått annat ..Nää, va igentligen inte de, men ja tog en bild på Taylor som Jacob .. ganska bra bild :)
Nikki Reed och Kristen ..

Här kommer en bild på Nikki och Kristen som man inte brukar se dom ..


 Hehe ...

Katja


Spunk Ransom

Twilight-stjärnan Robert Pattinson försökte smyga sig in på Emmy Awards efterfest på nattklubben Trousdale i Los Angeles igår kväll, men självklart så fungerade det inte. Fotograferna och fansen blev helt galna så fort de såg Rob, även om han inte såg allt för het ut en keps och skägg. Vi antar att han försöker vara lite inkognito, men kom igen Rob, du vet att du inte kan gömma dig från alla Twi-hards.
En av mina favorit bilder på Robert ..


Här är postern till Nikki's film ''Last day of summer''Mm ..En tävling ..


Fan made

Här e en fan made video som jag hittade :
Edward Bella och Jacob, en snabb titt genom de klippet .. :)
Michael WelchTwittrar ..

Michael Welch har twittrat lite om BD ..

Melissa Rosenberg i en intervju :P

Ett litet klipp från när Melissa Rosenberg va me i en intervju och pratar om BD, och om sex scenerna, men jag undrar hur dom ska göra dom faktiskt ..
Många videoklipp just nu haha xD

 bättre me mindre ?

RSS 2.0