Ashley och Miley Cyrus i Paris :)

Ashley Greene är i Paris i Frankrike och gör sin nya film ''LOL'' med Miley Cyrus. Bäda klädda i läderbyxor och raffigt smink, lite blöta blir dom antagligen oxå ..













Wow xD

Inspelningen av den nya filmen ”LOL: Laughing Out Loud” rullar vidare. Nu har Miley och kollegan Ashley Greene rest till Paris och under måndagen spelade de in vilda och våta scener på Pont Des Arts, Place de la Concorde och Notre de Paris.

Det råder inga tvivel om vem som spelar Mileys kärleksintresse i filmen. Den 17-åriga skådespelerskan hade flera intima scener med den unge britten Douglas Booth och givetvis ryktas det att skådisduon har något på gång även privat. Detta sedan ett fan skvallrat om att hon sett Miley ”klänga på Douglas” på en restaurang i Waterford i Michigan, som var inspelningsplatsen före avresan till Paris i förra veckan. I filmen medverkar även Adam Sevani, som också han har kopplats ihop med den nyblivna singelpinglan Miley.

Som Starlounge tidigare rapporterat har Miley en vågad roll i ”LOL”. Enligt uppgift spelar hon en rollfigur som både förlorar oskulden, röker marijuana, blir stupfull och hånglar med sina tjejkompisar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0