Breaking Dawn Soundtrack på Fb

Man kan nu lyssna på Breaking Dawn soundtrack på Twilight's facebook sida
Länk ^^

Detv går oxå debatter om hur vida Breaking Dawn del 1 filmen ska vara från 15 år eller inte .. Dom har förklarat tidigare varför det skulle kunna bli 15 års gräns och det har varit så att dom tycker att det är mycke ''stora frågor'' i filmen, typ som ''meningen med livet'', och att 11 åringar inte skulle kunna kolla på filmen själva av dom anledningarna.. Sen har det oxå varit för att det är mycket blod, dom skär upp en gravid kvinnas mage.. Aa, ni fattar..
Hoppas det blir 11 års gräns.. Dom förlorar ju mycket pengar på det .. Men aa, 11 åringar kanske inte ska kunna titta på sånt ''s Jag, och dom jag ska gå med, är 14 så det är ju lixom inte så mycket problem för oss, kanske.. Men jaa.. Ändå ''/ Vi har ju lixom reserverat biljetter redan så :)Bild på Ashley och Robert från presskonferensen :)


Breaking Dawn Fan Event

I förregår var det Breaking Dawn Fan Event. Jag Alice Tova och en kompis till oss som heter Elin var där :)
Det var heeelt underbaaart :DDD Vi satt vid sidan av allting, men vi hade rad 2 och 3 så det var ju ganska bra platser.. Vi såg ju allt :)

Här är videoklipp från Fan eventet (Jag kan visa mina personliga senare) :DD :

 (varning för mycke skrik)


Ett annat :)
Titta på båda ^^ Jag tror jag ska lägga upp nån video på Youtube .. kanske ;)

Mina privata bilder kommer i ett inlägg sen ^^


Kram Kram
Tex Twilight

Jasper på Read till BD :)Han är riktigt snygg ;)


Twilight Fan Event i Paris

Här är bilder från Twilight Fan Event i Paris :
Bilder från bröloppetTwilight Fan Event !

Jag och Alice gick upp fyra i morse för att köa om biljetter till Twilight Fan Event. Vi satsa inte direkt på vip biljetter så.... men iaf .. Vi väntade kanske i två timmar. Det var asmycke folk ! Vi fick våra biljetter (på rad 2 ^^ Förra året hade vi rad 22 så det måste ju vara bättre på något sätt :P) och gick iväg :D Jag är typ half överlycklig, jag kan inte fatta att jag ska få se Ashley Greene och Robert Pattinson!!! :D Asså jag har lixom älskat Robert i 2 f*cking år och nu ... nu ska jag få se honom påriktigt.. Asså jag kan inte faatta de !!! :DDDDD

Bilder på kön från facebook:


I den kön stod jag och Alice :)


:P

Jaa, asså det var ju riktigt mysigt att stå där o frysa haha xD

Men det var så värt de ;) Jag har hållt på o somna flera gånger i skolan ...Nya Stills från BD

Här är nya stills från Bd:
Klipp från BD

Här är ett klipp från Breaking Dawn part 1 från ''smekmåmads scenen'' !!OME !


Biljetterna släpps 21 oktober !!!!!

Stort Twilight Fan Event 28 oktober i Stockholm med skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene.

Den 28 oktober besöker Twilight-stjärnorna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm för att möta sina fans på Hovet, där de kommer att medverka i en frågestund! På programmet står dessutom livemusik och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1.

Biljetterna är gratis och delas ut på utvalda SF Bio biografer fredagen den 21 oktober. Max två biljetter/person. Åldersgräns 13 år.

Här kan du få tag på de åtråvärda biljetterna den 21 oktober:

Filmstaden Sergel, Hötorget Stockholm, klockan 07.00

Filmstaden Bergakungen, Göteborg, klockan 07.00

Filmstaden Storgatan, Malmö, klockan 07.00

Filmstaden Gävle, vanliga öppettider

Filmstaden Helsingborg, vanliga öppettider

Filmstaden Jönköping, vanliga öppettider

Filmstaden Karlstad, vanliga öppettider

Filmstaden Linköping, vanliga öppettider

Filmstaden Luleå, vanliga öppettider

Filmstaden Lund, vanliga öppettider

Filmstaden Norrköping, vanliga öppettider

Filmstaden Sundsvall, vanliga öppettider

Filmstaden Umeå, vanliga öppettider

Filmstaden Uppsala, vanliga öppettider

Filmstaden Västerås, vanliga öppettider

Filmstaden Växjö, vanliga öppettider

Filmstaden Örebro, vanliga öppettider

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1 kommer få världspremiär den 16 november!


OME ! Kan knappt vänta längre !! Det här lixom om två veckor :O


Ashley och Robert på Teen Choise Awards :)


Kristen Stewart i Glamour GQ

Här är bilder från Photoshootet :
Det var vita ramar runt dom flesta bilderna meen, det här photoshootet var riktigt coolt ;)

En video från photoshootet och intervju :


När man kan boka biljetter till BD del 1

Man kan börja boka biljetter den 26 oktober på sf :)
ROBERT PATTINSON OCH ASHLEY GREENE KOMMER TILL SVERIGE !

Robert Pattinson och Ashley Greene kommer till sverige den 28 oktober för att promota Breaking Dawn del 1 !!! Asså ... jagfick glädje tårar och typ hyperventilerade när jag fick höra detta :O Jag är bara så himla glad :DDDDD

Info :

Fredagen den 28 oktober besöker skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1. Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen och Ashley Greene, som spelar Edwards syster Alice Cullen, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de tre tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight”, ”New Moon” och ”Eclipse.  

 - Att skådespelarna från Twilight-filmerna återigen väljer Stockholm som en av anhalterna på sin promotionturné i Europa är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor också har valt att komma till Stockholm, säger Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

Nordisk Film kommer även denna gång arrangera ett TWILIGHT FAN EVENT fredagen den 28 oktober på Hovet där Robert Pattinson och Ashley Greene får möta sina Skandinaviska fans. Programmet för detta event håller på att sättas ihop och är ännu inte klart. Mer information om detta event släpps inom kort.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Regi: Bill Condon. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene m fl. THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1 får världspremiär över hela landet onsdagen den 16 november 2011!


Hihihihi ^^ jag och Alice ska gå igen, om vi får biljetter -.- De skulle vara hemskt om jag inte kunde nu när Robert är där oxå :'( Men jag hoppas ^^
Bild från Fan Event förra året med Kristen och Taylor :)


Kristen i tidning

Kristen Stewart är på omslaget till ''GQ in the UK'' :Hoppas det kommer bilder så man får se hur photoshootet såg ut :)


Nya biler på Kristen :)

Här är nya (eller dom är från 29 september) på Kristen som Snow White i hennes nya film ''Snow White and the Huntsman'' ;)

Hon ser väldigt vacker ut :) Hon passar jättebra som Snow White ^^


Twiligt Dokumentär !

 
(bild från twilight premiären)

Info från Daniel (en producent) om fans som sökes till dokumentär:

Hej!

Vi ska göra ett TV-program om Twilight för Svergies Televison (SVT). Den ska handla om böckerna, filmerna men i första hand om fansen. Vi tycker inte att man har tagit de här böckerna och dess fans på allvar. De finns dom som ser ner på allt som har med Twilight att göra – och det vill vi nu ändra på.
Vi vet att dessa böcker betyder mycket för läsarna. Att många kan känna igen sig i Bella som en tjej som känner sig annorlunda och inte riktigt passar in. Men att hon är självständig, att hon gör det hon själv tror på, och att hon vågar stå för det.

Vi söker nu äkta Twilightfans som kan berätta om sin relation till böckerna och filmerna. Vi vill att du ska berätta för oss hur mycket de betyder för dig. Du bör vara mellan 14-19 år.

Vi som gör den här dokumentären jobbar på TV-bolaget Mediabruket. Vi gör i första hand TV-program för SVT. Du kan se några exempel på www.mediabruket.se.

Du når oss på:
MAIL: daniel.skogstrom@mediabruket.se
TEL: 0709-710504

Varma hälsningar
Daniel SkogströmRSS 2.0